امادگی ورود سالن جوجه - یک روزه گوشتی

امادگی ورود سالن جوجه – یک روزه گوشتی

https://uromsaderat.ir/

امادگی ورود سالن جوجه – یک روزه گوشتی  |


 امادگی ورود جوجه یک روزه گوشتی |

در هر مزرعه پرورش مرغ گوشتی بهتر است از جوجه گوشتی  هم سن استفاده شود این روش را هچ می نامند در صورتی که سن  یکسان نباشد عملیات مراقبت از انها مشگل تر است و به احتمال زیاد مشگلات سلامتی برای انها رخ می دهد و عملکرد جوجه یک روزه گوشتی  کمتر از حد مورد انتظار خواهد بود .

داخل سالن اطراف ان قبل از ورود  به خوبی تمیز شده همه تجهیزات قبل از ورود کردن پوشال یا روال کاغذ کف سالن به درستی تمیز ضد عفونی شده باشد پس از ان سیستم مدیریت به گون ای طراحی شود که ورود الودگی میکروبی بعدی به داحل سالن جلوگیری به عمل اید تمامی افراد ماشین ها تجهییزات قبل از ورود باید ضد عفونی شوند .

مواد بستر به صورت پوشال با عمق حدود 8 تا 10 سانتی متر در کف سالن بخش می شود .

مدیریت مادر مصنوعی |

قبلا گفته شده که برای گرم کردن جوجه یک روزه گوشتی  در هفته اول دو روش نقطه ای و غیر نقطه به ترتیب در سالن سرد گرم وجود دارد در صورت استفاده از مادر مصنوعی نقطه ای یا تشعشی منبع گرما در محل بوده و  به تناسب سرد گرم شدن به ان نزدیک شده و یا از ان فاصله می گیرند لذا به طور اتوماتیک دمای مورد نیاز انها تامین می شود روش دیگر پرورش جوجه گوشتی  در هر دو روش هدف تحریک اشتها و فعالیت در سنین اولیه است بنابرین به دست اوردن دمای مناسب اهمی دارد دمای پرورش  در رطوبت 60 تا 70 درصد است

تراکم پرورش جوجه یک روزه گوشتی |

بهداشت دام طیور  در مباحث تولیدی یک شمشیر دولبه تلقی می شود زیرا هم گونه بهبود در حوزه بهداشت و سلامت دام مستلزم رعایت نکات بهداشتی صرف هزینه دارو و درمان رعایت تراکم مناسب دام در واحد سطح است که اکثر منفی بر سوداروی فعالیت تولیدی دارد تراکم نکهداری دام در مرکز این چالش است تراکم اثر پیچیده ای روی فعالیت مرغداری و تحلیل اقتصادی ان دارد زیرا هر چه تعداد پرنده در واحد سطح افزایش یابد به دلیل افزایش تعداد جوجه در واحد سطح عایدی اقتصادی بیشتری بدست می اید و از ان طرف مشگلات بهداشتی را باعث می شود که در امد مرغدار را کاهش می دهد در دهه پیش اثر تراکم به صورت تحلیل هزینه فایده بررسی می شد ولی سود اقتصادی باید با توجه به اثر تراکم بالا بر کاهش عملکرد سلامت بهداشت جوجه یک روزه گوشتی  در نظر گرفته شود .

مدیریت بستر جوجه  یک روزه گوشتی |

بستر روز قبل از ورود جوجه یک روزه گوشتی  در سالن بخش می شود از بستر های کهنه استفاده نمی شود از انجا که فراهم ساختن شرایط مناسب برای ورود جوجه گوشتی  در روز ال مستلزم ایجاد حراررات حدود 30 درجه در سطح کف سالن است لذا گرم کردن طولانی مدت سالن موجب خشکی بیش از اندازه بستر می شود خشکی بیش از اندازه پوشال و فضای داخل سالن موجب از دست دادن اب بدن جوجه شده و پر دراوردن انها کاهش می دهد گرچه می توان وضعیت را با بکار انداختن مه پاش اصلاح کرد وضعیت سالن را از این نظر می توان بین دو محدوده انتهایی تصور کرد .

فصل تابستان جوجه جوان که بستر خیلی خشک است

فصل زمستان جوجه مسن که بستر مرطوب هست .

اقدامات زمان ورود جوجه گوشتی |
  • پوشیدن لباس و چکمه تمیز

  • هر چه زود تر بیرون اورده شوند مشگلات پای انه کمتر می شود
  • درجه حرارت در سطح جوجه و لبه خارجی مادر مصنوعی 30 درجه تنظیم شود

  • حداقل 8 ساعت بین جوجه بچرخیم جوجه ها را به سمت ابخوری و دانخوری هدایت کنیم
  • بررسی نحوه پراکنش جوجه و اقدام متناسب با ان
  • جلوگیری از هر گونه کوران هوا در سطح جوجه
تخلیه جوجه یک روزه گوشتی |

دمای هوا در سطح جوجه در محلی که اب دان قرار می گیرد 30 درجه باشد

دمای بستر در حد 28 تا 30 درجه

رطوبت نسبی 60 تا 70 درصد

پس از تخلیه جوجه یکی دو ساعت صبر کنید که تامحیط جدید اشنا شوند انگاه انها را کنترول کنید

ارزیابی جوجه یک روزه گوشتی |

بلافاصله پس از ورود جوجه یک روزه گوشتی به سالن قرار گرفتن در برابر دان به دلیل کرسنگی بلافاصله به خوردن می پردازند و چینه دان خود را پر می کنند پس از 8 و 24 ساعت بعد از ورود جوجه تعدادی از را از نظر پر بودن چینه دان ازمایش کنید تا مطمعن شوید که غذا اب خوردهاند به این منظور میتوان 30 تا 40 جوجه را از 3 یا 4 جای مختلف سالن گرفت به ارامی چینه دان انها را لمس کنید

جوجه که هم غذا هم اب خورداند چینه دان پر نرم مدوری دارند

چینه دان پر ولی نسبتا سخت به معنی ان است که به اندازه کافی اب نخورداند و باید منابع اب سالن جک شود

کنترول محیطی ورود جوجه یک روزه گوشتی |

از همان روز اول حداقل تهویه را انجام مدهیم و دوره های متوالی و منظم واو به میزان اندک تهویه سالن انجام میگرید برای یکنواخت کردن هوای درون سالن به ویژه در سطح جوجه می توان از هواکش داخل سالن استفاده کرد اکر مجبور به انتخاب از میان تهویه دما بودیم بدهیی است که روزه اول دما اهیمت بیشتری دارد زیرا جوجه به سرما حساسند سرعت جریان هوا در کف سالن کمتر باشد

تخم مرغ نطفه دار صادراتی جوجه ارین گوشتی , اموزش جوجه کشی تخم مرغ نطفه دار گوشتی , قیمت جوجه یک روزه گوشتی ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *