دسته‌بندی نشده

اموزش جوجه کشی – تخم مرغ نطفه دار گوشتی

https://uromsaderat.ir/

بخش اصلی یک واحد نطفه دار  جوجه کشی گوشتی  |

در هر واحد جوجه کشی بخش های مختلفی برای دریافت و نگهداری تخم مرغ نطفه دار ضد عفونی تخم ها هچ و جوجه دراوری و نگهداری جوجه  تازه متولد شده پیش بینی می شود این قسمت ها معمولا به صورت متوالی و در امتداد یکدیکر طراحی می شوند این موضوع به لحاظ بهداشتی و همچنی نظم تسریع در کار بسیار مهم است به طوری که تخم مطفه دار یک

مسیر یک طرفه را پیش گرفته و در انتهای مسیر به جوجه تبدیل می شود در طراحی کلی مراکز جوجه کشی باید توجه داشت که مصالح مورد استفاده در ساخت بخش های مختلفی و همچنین تجهیزات به کار رفته در ان ها باید قابل شستشو و ضد عفونی باشند برای کاهش احتمال الودگی بهتر است تمام مسیر ها به صورت یک طرفه طراحی شوند به طوری که کارگران یک بخش های دیگر دسترسی نداشته و تخم  یا جوجه  کشی  یک روزه در مراحل مختلف جوجه کشی با هم مخلوط نشوند همچنی پیش بینی حوضه ضدعفونی در ابتدای هر بخش برای جلوگیری از ورود الودگی به سالن های الزامی است تصویر ذیل پلان مربوط به قسمت های اصلی یک مرکز جوجه کشی اراعه شده

سالن ضد عفونی تخم مرغ نطفه دار  |

برای این که شانس جوجه دراوری تخم مرغ نطفه دار  افزایش یافته و افزایش الودگی میکروبی تخم ها نفوذ الودگی به داخل تخم جلوگیری شود باید تخم  را در اولین فرصت و قبل از شروع جوجه کشی ضدعفونی نمود این کار معمولا در ساعات اولیه پس از تخم گذاری حداگثر 12 ساعت پس از تولید تخم در اتاق مخصوص ضدعفونی انجام می شود ضد عفونی تخم مرغ نطفه دار  به روش های مختلفی وب استفاده از مواد متنوعی انجام می شود شستشوی تخم مرغ  در محلول ضدعفونی و یا گازدهی تخم ها استفاده از گاز فرمالین یکی از متدال ترین این روش هاست.شتسشوی تخم در محلول ضدعفونی در مراکز موسسات جوجه کشی معمولا توسط دستگاه خودکار و در مراکز کوچک به صورت دستی انجام می شود ضدعفونی تخم مرغ نطفه دار  ممکن است به یکی از روش های ذیل انجام شود.

 تخم مرغ نطفه دار – سالن درجه بندی |

نکته که فرایند جوجه کشی باید به ان توجه ویژه داشت ان است که هر تخم مرغ نطفه دار  برای جوجه کشی مناسب نیست تخم  خیلی بزرگ و کوچک برای جوجه کشی مناسب نیست و یا از پوسته نازکی برخوردارند نیز شانس جوجه کشی پاین تری داشته و لذا در ابتدای فرایند جوجه کشی از تخم مرغ های سالم جدا می شوند این کار در سالن  درجه بندی تخم مرغ نطفه دار  انجام می شود در اتاق درجه بندی تخم مرغ نطفه در  معمولا  ابزار مختلف اندازه کیری نظیر دقیق و دستگاه های خودکار درجه بندی تخم مرغ وجود دارد تخم مرغ ها در این سالن داخل راک های مخوص و استندارد چیده شده و توسط دستگاه عای اتوماتیک یا به صورت دستی

درجه بندی می شود و به صورت نداشتن شرایط لازم از چرخه تولید حذف می شوند .

مشخصات سالن ستر – اموزش جوجه کشی  |

در سالن ستر دستگاه های ستر قرار می گیرند که وظیفه ان تامین دما رطوبت وتهویه کافی برای تخم مرغ در مدت جوجه کشی است به منظور عملکرد مطلوب دستگاه های ستر شرایط سالن استقرار این دستگاه باید قبل کنترول باشد نصب ابزار های سرمایشی و گرمایشی و دستگاه های رطوبت ساز برای تامین دمای 24 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 50 تا 60 درصد در سالن ستر الزامی است .

تعداد دستگاه ها ستر و اندازه ان ها به ظرفیت تولید مرکز جوجه کشی بستگی دارد این سالن قبل از سالن هچری قرار داشته و شاید مهم ترین بخش یک موسسه جوجه کشی باشد علاوه بر پیش بینی مساحت لازم برای استقرار دستگاه های ستر در سالن باید فضای کافی برای رفت و امد کارکرات و سر کشی به دستگاه ها همچنین عبور وسایل حمل بار تخم مرغ در این سالن پیش بینی شود

در سالن ستر معمولا وسایل مربوط نور بینی نیز پیش بینی می شود .

مشخصات سالن هچر –  اموزش جوجه کشی گوشتی   |

در سالن هچر تخم های اماده تفریح برای ساعات پایانی جوجه کشی گوشتی  در دستگاه های هچر نگهداری شده و جوجه در این سالن سر از تخم بیرون می اورند دروره نگهداری تخم ها در سالن هچر بسیار کوتاه تر از سالن ستر است و تعداد دستگاه های هچر می تواند کمتر از تعدا دستگاه های ستر باشد ظرفیت دستگاه های هچر را معمولا 15 تا 20 درصد کا ظرفیت دستگاه های ستر در نظر می گیرند سالن هچر نیز همانند سالن ستر باید از ضریب ایزولایسیون کافی برخورد بئده و به وسایل سرمایشی و گرمایشی مناسب مجهز باشد تا در فصل مختلف دما رطوبت سالن در حد مناسب تنظیم شود دمای مناسب برای سالن هچر 24 درجه سانی گراد و رطوبت نسبی ان 50 تا 60 درصد است

 جوجه کشی تخم مرغ نطفه دار ازمایشگاهی  |

در مرکز و موسسات جوجه کشی وجود یک ازمایشگاه میکروبیولوژی و کنترول کیفی مجهز لازم و ضروری است تا به صورت مرتب وضعیت بهداشتی جوجه ها تخم مرغ  نطفه دار  و در همچنین بخش های مختلف موسسه را کنترول کند .

تهیه زمین مناسب در جوجه کشی گوشتی  |

اولین قدم در ساخت یک مرکز جوجه کشی گوشتی  تهیه زمین مناسب است  در پیش بینی مساحت زمین جوجه کشی گوشتی  مورد نیاز باید به توسعه اینده مرکز جوجه کشی نیز توجه داشت همچنین طراحی تمام بخش ها در مر کز جوجه کشی باید به گونه ای باشد که درصورت نیاز به گسترش و توسعه ان ها در اینده این امکان وجود داشته باشد زمین مورد نظر برای مساحت مرکز جوجه کشی گوشتی  باید تا حد امکان ارزان و فاقد منع قانونی نزدیک به جاده اصلی و دارای راه ارتباطی مناسب باشد

تخم مرغ نطفه دار پلاس گوشتی , کاب گوشتی ,

4 نظر در “اموزش جوجه کشی – تخم مرغ نطفه دار گوشتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *