تخم مرغ نطفه دار

تخم مرغ نطفه دار

https://uromsaderat.ir/

تخم مرغ نطفه دار |

پوسته تخم مرغ عمدتا از کربنات کلسیم تشکیل شده است البته دارای عناصر دیگر نظیر منیزیم فسفر منگنز و پروتیین نیز می باشد تعداد زیادی منفعد در پوسته تخ مرغ وجود دارد که تبادلات گازی و رطوبتی از طریق انها انجام می شود اکثر این منافذ در انتهای پهن وتعداد بسیار کمی نیز در انتهای باریک  قرار دارند غشای نازکی به نام کوتیکول روی پوسته تخم مرغ را پوشانده است کوتیکول مانع از نفوذ باکتریها به داخل تخم مرغ می شود ولی گاز ها از ان عبور می کنند اگر به مدت طولانی انبار شود کوتیکاول نازک شده و قدرت دفاعی خود را از دست می دهد در نتیچه باکترها براحتی وارد تخم مرغ نطفه دار می شوند لذا حفاظت از این لایه ضروری است هر تخم مرغ نطفه دار دارای غشا در قسمت پهن از هم فاصله گرفته و اتاقک هوایی را تشکیل می دهند

موارد مورد نیاز برای رشد جنین |

وجود تمام عناصر غذایی برای رشد جنین ضرورت دارد تمامی عناصر غذایی مورد نیاز جنین از طریق هوا به دست می اید جنین از کربوهیدرات پروتین و چربی به عنوان منبع انرژی استفاده می کند تا روز چهارم جوجه کشی کربوهیدراتها منبع اصلی انرژی  هستند از روز پنچم تا روز نهم پروتینها به عنوان منبع انرژی به حساب می ایند و به خطر متابولیسم پروتین است که ادرار تشکیل شود. از روز نهم تا پایان دوره جوجه کشی چربیهای انرژی مورد نیاز را تامین می کنند کربوهیدرات به دلیل سوخت ساز اسان به عنوانمنابع اولیه انرژی مورد  استفاده قرار می گریند در حالی که پروتینها چربیها باید در رون های بوی شیمیایی شرکت کنند تا بتوانند به عنوان منبع انرژی مورد استفاده قرار گیرند کلسیم مورد نیاز دوره جنین از کلسیم موجود در پوسته تامین می شود و کلسیم موجود در زرده پس از خروج جوجه از

درجه بندی یا انبار کردن نطفه دار |

چه تخم مرغ های نباید برای جوجه کشی انتخاب شوند.

  1. تخم مرغهای گثیف
  2. ترک دار
  3. دارای پوسته نامنظم
  4. تخم مرغ بدشکل
  5. پوسته انها نازک می باشد
  6. دارای لکه بزرک خون یا گوشت

اگر تخم مرغ دارای نازک باشد به اسانی ترک می خورد در نتیچه خطر الوده سازی سایر تخم مرغ نطفه دار به وجود می اید تخم مرغ نطفه دار به وزن 50 تا 70 برای جوجه کشی مناسب می بشاشند اندازه جوجه 68-66 درصد اندازه نطفه دار می باشد

بنابراین اکر دارای 60 گرم وزن باشد جوجه حاصله تقریبا 40 گرم وزن خواهد داشت.

انبار کردن تخم مرغ نطفه دار :

انبار کردن نطفه دار جوجه کشی کاری است که در اثر موسسات جوجه کشی انجام می گیرد حال این سوال مطرح می شود که ما چکونه باید تخم مرغ نطفه دار را انبار کنیم! که کمترین اسیب به نطفه وارد شود ازمایشات و برسیع ها

نکاتی در فرایند  نطفه دار توجه کرد |

رسیدگی به   مواظبت از انها برای به دست اوزدن نتیچه مطلوب دارای اهمیت است درجه حرارت داخل نطفه دار زمانی که گذشته می شود 41 درجه سانتی گراد یا 106 درجه فارنهایت است در نتیجه درجه حرارت باید بسرعت پایین بیاید و تخم مرغ خنک شود درجه حررات کم کم کاهش می یابد تا به حدود 30 درجه سانتی گراد 86 در جه نهایت برشد ولی ان چخ که حاغز اهمیت است این است که دمای داخل تخم مرغ در طی 5 تا 6 ساعت به 18 درجه سانی گراد یا 64 درجه فارنهایت برسد رسیدن به این درجه حرارت بستگی نحوه بسته بندی  دارد .

عوامل مرگ میر جنین :

  1. شرایط بد انبار کردن تخم مرغ و بسیار اهسته خنک شدن
  2. ضد عفونی کردن در زمان نامناسب
  3. شراط غیر بهداشتی مزرعه مرغ مادر تخم مرغ گثیف بستر الوده فقط یک بار در روز جمع شوند
  4. شرایط نامناسب ماشین جوجه کشی عدم ضدعفونی ماشین جوجه کشی نوسانات درجه حررارت رطوبت
  5. زمان انتقال از ستر به هچر این کار باید با دقت مراقبت زیادی انجام گیرد
  6. عدم تهویه مناسب در ماشین جوجه کشی
اموزش حفظ جوجه دراوری نخم مرغ نطفه دار ! |
  • رفت امد پرسنل و افراد را کنترل کنید
  • جوندگان پرندگان وحشی حشرات لارو انها را کنترول نمایید
  • زمانی که مشگلی پیش می اید به داخل سالنها بروید و ببینید واقعا چه جیزی اتفاق می افتد
  • لانه تخمگذاری را تمیز نگاه دارید و بستر داخل لانه را مرتب تعویض نمایید
  • روزانه 5 تا 6 بار تخم مرغ  را جمع اوری کنید توجه داشته باشد که باکتریها در عرض یک دقیقه از سطح تخم مرغ به داخل ان نفوذ می کنند
  • گازدهی و شستشوی بهداشتی فارم را به طور جدی در نظر داشته باشدی
  • مرغها مادر از تغذیه مناسب برخوردار باشند تا پوسته ضخامت کافی داشته باشد
  • به طور مرتب بویژه قبل از جابجایی تخم مرغها دستهای خود را با مایع ضد عفونی ککند استریل کنید.

موارد که باید از ان اجتناب کرد :

  1. استفاده از شانه کثیف و شسته شده
  2. مخلوط کردن تخم مرغ گثیف و تمیز
  3. تاخیر در گازدهی یا ضد عفونی تخم مرغ جوجه کشی
  4. زمانی که  شسته شود دمای اب پایین تر از دمای تخم مرغ باشد
  5. نوسانات درجه حرارت نگهداری
  6. عرق کردن تخم مرغ
مدیریت کیفیت تخم مرغ نطفه دار جوجه کشی |

کیفیت پوسته تخم مرغ منظور از کیفیت پوسته رنگ ضخامت و مقدار منافذ پوسته و مقاومت پوسته است عامل اصلی تعیین کننده رنگ پوسته نژاد است به طوری که رنگ پوسته تا حد زیادی به رنگدانه های که برخی از نژاد های تولید می شد بستگی دارد

اندازه تخم مرغ :

قدرت جوجه دراوری تخم مرغ نطفه دار رابط بسیار نزدکی با اندزه تخم مرغ دارد خیلی بزرگ دوزرده و خیلی کوچک نباید در ماشین جوجه کشی گذاشته شوند اندازه شکل تخم مرغ نطفه دار به نژاد مرغ بستگی دارد

جوجه- کشی- تخم- مرغ- نطفه- دار- گوشتی- اموزش- جوجه- کشی- تخم- مرغ- نطفه- دار- گوشتی- قیمت- جوجه- گوشتی نژاد- برتر-  

 

 

 

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *